Animalsk blod

Kontakt

SSI Diagnostica A/S
Herredsvejen 2
3400 Hillerød

Tel.: 4829 9100 (omstilling)
info@ssidiagnostica.com

Ordremodtagelse:
ivdbestilling@ssidiagnostica.com
Tel.: 4829 9125

Webshop:
shop.ssidiagnostica.com

Animalsk blod

SSI Diagnostica producerer blodprodukter fra egen bestand af kvæg, heste, kanin og får. Produkterne anvendes blandt andet i produktionen af substrater hos SSI Diagnostica.

Klinisk relevans

Blod og serum anvendes hyppigt i dyrkningssubstrater og laboratoriereagenser til mikrobiologisk diagnostik, fordi det indeholder vigtige vækstfaktorer og spiller en betydningsfuld rolle ved identifikation af sygdomsfremkaldende bakterier fra mennesker og dyr.

Baggrund

SSI Diagnostica producerer og sælger blod- og serumprodukter fra egen donorbesætning af sunde, ikke medicinerede heste, kvæg og får, som forsyner SSI Diagnostica med blodprodukter til substratfremstilling.

Kompetencer

SSI Diagnostica kan levere blod og serum fra forskellige dyrearter. Blodet stabiliseres ved defibrinering eller ved tilsætning af antikoagulantia.

Kvalitet

Tapning af dyreblod udføres i overensstemmelse med lovgivningen om forsøgsdyr; kvalitetssikringssystemet for produktion af dyreblodsprodukter er certificeret efter ISO 13485. Dyrenes sundhedstilstand og velfærd overvåges af vores veterinær.
Blod fra heste, kvæg og får til mikrobiologiske formål tappes og behandles efter aseptiske principper. Før frigivelse til salg undersøges hver lot af donorblod efter fastlagt procedure for at sikre, at det ikke er mikrobiologisk forurenet.

Support

For yderligere information eller bestilling af blod fra heste, kvæg, får  eller kaniner, kontakt venligst ivdbestilling@ssidiagnostica.com eller telefon: +45 4829 9125.