Pneumokok-antisera

ImmuLex™ S. pneumoniae Omni

ImmuLex™ S. pneumoniae Omni

ImmuLex™ S. pneumoniae Omni er en hurtig latexagglutinationstest til detektion af 92 pneumokok serotyper. En positiv reaktion vil være synlig inden for 10 sekunder.

Læs mere

Omni antiserum

Omni antiserum

Omni antiserum til Neufeld test.

Læs mere

Pneumokok antisera til Neufeld

Pneumokok antisera til Neufeld

Antisera til Neufeld test.

Læs mere

ImmuLex™ Pneumokok antisera

ImmuLex™ Pneumokok antisera

Latex antisera til serotypning ved agglutination.

Læs mere

CWPS antiserum

CWPS antiserum til serotypning.

Læs mere

Pneumotest kit

Pneumotest kit

Kit med polyklonale pool antisera til Neufeld test.

Læs mere

ImmuLex™ Pneumokok kits

ImmuLex™ Pneumokok kits

Latex kits til omfattende serotypning af pneumokokker ved agglutination.

Læs mere

Kontakt

SSI Diagnostica A/S
Herredsvejen 2
3400 Hillerød

Tel.: 4829 9100 (omstilling)
info@ssidiagnostica.com

Bestilling:
ivdbestilling@ssidiagnostica.com
Tel.: 4829 9125

Pneumokok-antisera

SSI Diagnostica tilbyder et omfattende udbud af pneumokok-antisera til in vitro diagnostik.

Klinisk relevans

I relation til pneumokokvaccination af både børn og voksne anvendes serotypning af pneumokokker til overvågning af serotypefordelingen. Efter introduktion af de forskellige vacciner har man set en øget forekomst af serotyper, der ikke tidligere var så dominerende.

Baggrund

Pneumokok-antisera fra SSI Diagnostica er beregnet til in vitro diagnostiske tests på klinisk mikrobiologiske laboratorier, referencelaboratorier og i medicinalindustrien til kvalitetskontrol af vacciner. 
Alle antisera er polyklonale og fremstillet ved immunisering af kaniner med veldefinerede referencestammer. De specifikke pool-, gruppe- og type-antisera er absorberet fri for krydsreaktioner. Faktor-antisera er absorberet fri for krydsreaktioner indenfor gruppen.

Kompetence

Mange års erfaring med produktion og serotypning af pneumokokker gør, at vi kan tilbyde kvalificeret rådgivning og serotypning.

Kvalitet

SSI Diagnosticas antisera er af høj kvalitet, CE-mærket og produceret i henhold til DS/EN ISO 13485. Holdbarheden er fire år fra produktionsdato og minimum to år fra afsendelsesdato.

Support

Teknisk: Henvendelser vedrørende brug af vores produkter bedes rettet til SSI Diagnostica, info@ssidiagnostica.com, fax. 4829 9179 eller tel.: 4829 9100. 

Links til brochurer, kataloger og indlægssedler vedrørende nedenstående produkter findes under de respektive produktbeskrivelser.

Sortiment

Som det eneste sted i verden kan SSI Diagnostica tilbyde alle pneumokok-antisera til komplet serotypning af pneumokokker. Det er desuden muligt, at købe referencestammer.