Yersinia-antisera

Yersinia enterocolitica O antisera

Yersinia enterocolitica O antisera

SSI Diagnostica tilbyder Yersinia enterolitica O antisera til serotypning.

Læs mere

Kontakt

SSI Diagnostica A/S
Herredsvejen 2
3400 Hillerød

Tel.: 4829 9100 (omstilling)
info@ssidiagnostica.com

Bestilling:
ivdbestilling@ssidiagnostica.com
Tel.: 4829 9125

Yersinia-antisera

SSI Diagnostica tilbyder Yersinia enterocolitica O-antisera til serotypning.

Klinisk relevans

Yersinia enterocolitica forårsager fødevarebåren sygdom hos mennesker. Yersinose er en hyppig årsag til maveinfektion, og serotypning af bakterien er derfor vigtig i forhold til diagnose, overvågning og kontrol af levnedsmiddelprodukter.

Baggrund

Y. enterocolitica-antiserum fra SSI Diagnostica er beregnet til in vitro diagnostisk test i klinisk mikrobiologiske laboratorier og referencelaboratorier. 
Antiserum er polyklonalt og fremstillet ved immunisering af kaniner med en veldefineret referencestamme. Eventuelle krydsreaktioner er absorberet væk.

Kvalitet

SSI Diagnosticas antisera er af høj kvalitet, CE-mærket og produceret i henhold til DS/EN ISO 13485 og DS/EN ISO 9001. Holdbarheden på Y. enterocolitica antisera er to år fra produktionsdatoen og minimum ét år fra leveringsdatoen. Der er tilsat 0,09% natriumazid til sera som konserveringsmiddel.

Support

Teknisk: Henvendelser vedrørende brug af vores produkter bedes rettet til SSI Diagnostica, info@ssidiagnostica.com, 4829 9178. 

Links til brochurer, kataloger og indlægssedler vedrørende nedenstående produkter findes under de respektive produktbeskrivelser.