mød vores medarbejdere

Vores mere end 100 medarbejdere sidder med en bred vifte af forskellige opgaver og bidrager alle til vores succes og videre udvikling. Her kan du møde nogle få af dem og få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos SSI Diagnostica.

Ian c. skovsted

Ian C. Skovsted arbejder som forsker og produktudvikler hos SSI Diagnostica.

”Som medarbejder hos SSI Diagnostica har jeg været med til at udvikle produktet ImmuView®, som vi lancerede for et par år tilbage, og som nu sælges i hele verden. Produktet kan have stor betydning for lægers evne til at diagnosticere lungebetændelse hos deres patienter, og det har derfor også stor betydning for patienternes helbred og velvære. Udover at forske og udvikle nye produkter fungerer jeg ofte som ekstern sparringspartner for læger, forskere, vores produktionsafdeling og vores kommercielle team. Det gør, at min hverdag er enormt forskelligartet, og at ingen dage ligner hinanden - det nyder jeg meget.

Hos SSID Diagnostica kender vi alle sammen hinanden, og dørene står altid åbne – jeg ser os meget som en familie og ikke bare en arbejdsplads. Derudover kan jeg godt lide hastigheden i virksomheden. Vi har en meget overskuelig tidshorisont med hensyn til lanceringer af nye produkter, så vi har hele tiden gang i noget nyt og spændende. I R&D-afdelingen fokuserer vi på at udvikle de produkter, SSI Diagnostica skal leve af i fremtiden. Vores mål er, at SSI Diagnostica skal være Nordens førende mikrobiologiske virksomhed, og for at opnå det skal vi lykkes i R&D, hvilket motiverer mig meget."

Marianne munk larsen

Marianne Munk Larsen arbejder som Nordic Sales Manager hos SSI Diagnostica.

”Jeg arbejder med salg og servicering af vores kunder indenfor klinisk mikrobiologi i de nordiske lande, hvilket inkluderer hospitaler, laboratorier, praktiserende læger samt universiteter. Det er vigtigt arbejde, fordi vi hjælper vores kunder med at vælge de rigtige produkter, så de får optimale løsninger på deres diagnostiske problemstillinger. Vores produkter er blandt andet med til at modernisere de eksisterende manuelle arbejdsprocesser til mere automatiserede løsninger, og det er med til at lette arbejdsgangen hos vores kunder betragteligt og gøre det muligt for dem at opnå både højere kvalitet og kvantitet.

En anden interessant del ved mit arbejde er den proces, vi er midt i nu, hvor vi går fra at være en offentlig til en privatejet virksomhed. Vi er i gang med en masse spændende tiltag, hvor vi bliver inkluderede og har mulighed for at komme med løsninger og idéer, der kan være med til at forme, hvordan virksomheden skal se ud fremadrettet, og det sætter jeg stor pris på.”

mario volpe

Mario Volpe arbejder som logistikmedarbejder hos SSI Diagnostica.

”Jeg arbejder med logistik og varemodtagelse, hvilket betyder, at jeg sørger for at modtage varerne, så de kan komme videre til produktionen, og jeg sørger for at produkterne bliver sendt ud til kunderne og leverandørerne i både Danmark og i resten af verden.

Logistikken er et vigtigt bindeled igennem alt, hvad SSI Diagnostica laver, for en kæde er aldrig bedre end sit svageste led, og vi er med til at få tingene til at ske til tiden. Og især tid betyder meget inden for det diagnostiske felt. Der er mange, der ikke er klar over, hvor vigtigt diagnostik er for at kunne helbrede mennesker. Jo tidligere og jo bedre folk bliver diagnosticeret, jo bedre bliver deres behandling, og dermed forbedres deres chance for at blive helbredt også. Og her gør SSI Diagnostica en stor forskel!"

katrine helander

Katrine Helander er laborant hos SSI Diagnostica.

”Mit arbejde går primært ud på at fremstille vores diagnostiske produkter. Jeg laver især antisera indenfor pneumokokker, hvilket indebærer, at jeg er med helt fra starten, når vi laver vaccinen fra scratch, som vi immuniserer vores kaniner med. Derefter kan vi tappe dem for blod med de ønskede antistoffer, som så bearbejdes til en bred vifte af produkter, hvor jeg blandt andet er med til at fjerne de uønskede antistoffer. Jeg synes, at det er meningsfuldt arbejde, hvor vi hjælper vaccinevirksomheder i hele verden med at kvalitetssikre deres vacciner, og jeg ved, at vi gør en stor forskel, når vi hjælper med hurtig og præcis diagnosticering.

Hos SSI Diagnostica arbejder vi med frihed under ansvar. Vi har mulighed for at arbejde selvstændigt og med en masse rigtig gode kollegaer, og det er klart noget af det bedste ved mit job.”

Har vi vakt din interesse?

Har du også lyst til at forbedre og levere mikrobiologisk diagnostik af høj kvalitet, der blandt andet kan være med til at iværksætte hurtig og korrekt behandling af patienter samt forebygge antibiotikaresistens, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Se vores ledige stillinger her.