KORT OM SSI DIAGNOSTICA

SSI Diagnostica A/S er den ledende nordiske produktions- og distributionsvirksomhed indenfor in vitro diagnostiske produkter til mikrobiologiske laboratorier. Internationalt sælger vi diagnostiske antisera og andre diagnostiske tests direkte til vores kunder eller gennem distributører til slutkunderne. Vi har over mange år opbygget en stærk profil som en pålidelig og fleksibel leverandør af kvalitetsprodukter og kyndig faglig support.

SSI Diagnostica var frem til 2016 en del af Statens Serum Institut, der blev grundlagt i 1902 og i hele verden er anerkendt for sit særdeles stærke forskningsgrundlag og stolte traditioner. I 2016 blev SSI Diagnostica købt af Adelis Equity - et ejerskifte, der har ført til en øget investering og fokusering indenfor såvel vores R&D-aktiviteter, vores kommercielle afdeling samt vores produktionsfaciliteter og udstyr.

Vores overordnende mission er at forbedre mikrobiologisk diagnostik til gavn for både patienter og samfund. Det gør vi ved at levere bedre og hurtigere mikrobiologisk diagnostik; arbejde tæt sammen med vores mange kunder; fokusere på produkter af høj kvalitet, der styrkes af vores lange historie og ekspertise; samt levere løsninger, der hjælper med at forebygge antibiotikaresistens på verdensplan.

SSI Diagnostica beskæftiger mere end 100 mennesker, som primært er placeret i hovedsædet i Hillerød. Vi er ISO 13485 certificeret, og vi har desuden adskillige patenter baseret på de produkter, som vores R&D-afdeling har udviklet.

improving microbiology

SSI Diagnostica har, som en enhed i Statens Serum Institut, været en integreret del af en internationalt anerkendt forskningstradition i mere end 100 år. Vi er overbeviste om, at vores specialiserede viden og store faglige dedikation gør den afgørende forskel.

Improving Microbiology er derfor både vores løfte til alle vores kunder om innovative produkter i høj kvalitet og kompetent kundeservice baseret på vores mange erfaringer, og det er en anerkendelse af det store arbejde, vores dedikerede medarbejdere udfører hver eneste dag.