SALG, DISTRIBUTION og kundeservice

Salg foregår via vores egen salgsorganisation. Med henblik på optimal rådgivning af vores kunder har alle vores sælgere en faglig baggrund med stor erfaring i mikrobiologisk laboratoriearbejde.

SSI Diagnostica distribuerer både  egne og godkendte leverandørers prøvetagningsmaterialer, indikatorer og kits til laboratorier og almen praksis. Vi vil fremover udvide porteføljen af handelsvarer af høj kvalitet, så den matcher vores øvrige sortiment og de produkter, der efterspørges af vores kunder.

Eksport foregår enten direkte til kunden eller gennem et etableret forhandlernetværk, som vi konstant videreudvikler og forbedrer. Nye distributører udvælges efter deres evne til at kunne udføre et kvalificeret og kompetent salg af vores produkter. 

Vi stræber konstant efter at give vores kunder den bedste service og sikker levering. Vores kompetente og erfarne team af servicemedarbejdere er altid parate til at modtage og følge op på ordrer og henvendelser. Levering af produkter foregår med transportfirma, egen bil, Post Nord eller efter aftale med kunden. Hurtig og sikker levering af lagervarer i ind- og udland er et stort fokusområde for SSI Diagnostica.