E&O Laboratories

Tilbage

SSI Diagnostica tilbyder færdigfremstillede medier fra den skotske producent E&O Laboratories.E&O Laboratories

E&O Laboratories Ltd's hovedkontor er placeret i Skotland. Fremstilling af pladesubstrater sker på to fuldt automatiserede produktionsanlæg. I tillæg til dette har E&O Laboratories to farme med donordyr, hvor der fremstilles animalske produkter til substratproduktionen.

E&O har to cGMP produktionssteder med fuldt automatiserede produktionslinjer, dampsteriliseringsområder, validerede cleanrooms og tilhørende lagerlogistikfunktion. Kundeservice, teknisk support, F & U, QC og QA er alle placeret på hovedkontoret.

Alle driftsfunktioner overholder de krævede krav i industrien og er certificeret iht. ISO 9001:2015 og ISO 13845:2016. E&O Laboratories akkrediteres af UKAS iht. EN ISO/ICE 17025:2005.

E&O Laboratories fremstiller et bredt udvalg af færdigfremstillede dyrkningsmedier i forskellige formater tillige med dehydrerede substrater, supplementer / reagenser, animalske blodprodukter og serum. Alt tilbydes i en række af forskellige voluminer og beholdere.

Alle produkter til human diagnostik er CE-mærket og industriprodukter er i overensstemmelse med de harmoniserede (USP / EP / JP) farmakopéstandarder.

Har du brug for priser eller yderligere information om produkterne fra E&O Laboratories, kan vi kontaktes på telefon 4829 9100 eller mail info@ssidiagnostica.com.

Du kan også besøge E&O Laboratories hjemmeside www.eolabs.com.

Tilbage

Kontakt

SSI Diagnostica A/S
Herredsvejen 2
3400 Hillerød

Tel.: 4829 9100 (omstilling)
info@ssidiagnostica.com

Ordremodtagelse:
ivdbestilling@ssidiagnostica.com
Tel.: 4829 9125

Webshop:
shop.ssidiagnostica.com

Download

Indlægssedler

Brochurer

Analysecertifikater